I Skott Aalborg får du en personlig betjening.

Du går gennem de brostensbelagte gader i Aalborgs bymidten. Du spejder gennem mængden. Kvinder i smart dametøj suser hurtigt gennem gaderne med stilfuld elegance. Du spotter en lækker rød top fra In Front, du ser fristet efter et par Anna Montana jeans eller en lækker top fra Nör. Men hvor kan du finde det?

Svaret er simpelt – hos Skott Aalborg! Vi har samlet en kollektion af eksklusivt dametøj til den modebevidste kvinde, der vil lyse hverdagen op. Vi tilbyder stilfuldt dametøj fra ind- og udland.

Service i topklasse

Vi bestræber os på, at du får den bedste oplevelse ved køb af smart dametøj. Det kan være en jungle, at gå på jagt efter dametøj og finde lige netop det der passer til dig. Derfor står vi klar i stuen i Skott til at hjælpe dig. Vi sørger for at du får en hurtig og personlig betjening.

Eksklusivt dametøj

Vi kan tilbyde et bredt udvalg fra lækre danske og udenlandske dametøjs mærker. Vi lægger stor vægt på at kunne levere dansk kvalitet og et skandinavisk moderigtig design. Vi forhandler derfor dametøjs mærker som 2-Biz, InFront, Soulmate, LauRie, Skovhuus, Signal, Cream, Nör, My soul,  Etage, Part Two, One Two, Denim Hunter, Masai, C-RO, Soya, Pont Neuf, Choise, Elton, Micha, Gerry Weber, Junge, Windfield, Bæltekompagniet, Bessie, Broch Skind/Moltan, Mongul, Signature, Brax, Luhta, Mey og Elinette, der alle byder på hver sin lækre kollektion af dametøj. Af udenlandske brands er vi særligt glade for at kunne tilbyde Anna Montana og deres kollektion af stilfulde jeans.

logo1