skott-1

Service i topklasse

Vi bestræber os på, at du får den bedste oplevelse ved køb af smart dametøj i
vore butik. Det kan være en jungle, at gå på jagt efter det helt rigtige tøj.
Derfor står vores erfarne salgsteam klar
til at tage imod dig.

Kvinderne bag Skott Aalborg:

Pernille Lund og Minna Hoff Mortensen, medejere af Skott, Aalborg.
Da Pernille Lund og Minna Hoff Mortensen skulle købe sig ind i tøjbutikken Skott, var det et spørgsmål om finansiering. Men også om at kunne stole på bank og revisor, så de kunne være sikre på, at der var realisme i tingen.
Vi har selv været med til at gøre virksomheden til det, den er i dag,” fortæller de, ”men for at købe skulle vi tro på, at den også har en fremtid på mindst 5 år med det samme resultat som hidtil.”
Samspillet med de to og henholdsvis bank og revisor er vigtigt, men endnu vigtigere er samspillet mellem dem og sælger, som stadig har en andel af virksomheden.
Vores mål er at blive gældfri indenfor en overskuelig fremtid. Gældfrihed har været vigtigt for os – lige fra vi købte den første ejerandel tilbage i 2001 til i dag, hvor vi ejer 80% af virksomheden,” forklarer de to indehavere. ”Der har således været tale om et længerevarende købsforløb, men det har været godt, da vi har kunnet følge med og altid har haft den nødvendige økonomiske tryghed.
Prisen for virksomheden mener de har været rimelig, da den gør det muligt for dem at blive gældfri indenfor 5 år. Den blev fastlagt i samarbejde med revisor.
Samarbejdet med Nørresundby Bank kom i stand på foranledning af sælger i forbindelse med købet af første del.
I banken har vi oplevet at få et skulderklap og anerkendelse for det, vi har lavet,” fortæller de. ”Vi sætter deres faglige troværdighed højt, men også kemien, da det gør, at vi stoler på hinanden. Men det primære, det er tallene.”
Samarbejdet med revisor og bank har iflg. de to fungeret upåklageligt, men det foregår ikke på daglig basis. ”i det daglige er vi i butikken, hvor pengene skal tjenes,”siger de med et smil.
Pernille og Minna forventer fremadrettet at kunne få finansieret deres ønsker om- og behov for ekspansion.