På 1. Sal gemmer der sig noget fortryllende.

Hvis du mangler en smuk kjole til en festlig anledning, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe dig med at finde kjoler, der kan give dig et elegant look på de aftener der betyder mest. Find den kjole, der kan få dig til at ligne en prinsesse, mens du stjæler folks blikke. Tag på eventyr på 1.sal i vores sortiment af kjoler fra blandt andre Meng og Elinette.

Festkjoler til den særlige anledning

Det er én af de aftener hvor alting skal være lidt mere elegant. Krydset i kalenderen er sat flere måneder før, og nu nærmer aftenen sig. Men for at festen kan blive skudt i gang på bedste vis, kræver det en helt særlig kjole. En festkjole, som vores trænede personale på 1. sal kan hjælpe dig med at finde i et håndplukket udvalg. Om krydset i kalenderen betyder bryllup, konfirmation, fødselsdag eller blot en fin middag, så kan du helt sikkert finde en feminin, trendy og elegant kjole, der vil stjæle blikke hele aftenen. Fremstå ekstra smuk og forførende med en kjole fra vores sortiment. Find din favorit!

Den velvalgte festkjole

Der er noget særligt over kjoler. Intet er mere feminint og elegant end en smuk kjole, der bliver båret med stil. I ovenstående sortiment finder du et bredt udvalg af festkjoler, der kan give dine særlige aftener et elegant strejf. Festkjolerne varierer mellem de tidsløse, moderne eller fornemme look. De varierer mellem lange og korte kjoler i mange farver. Alle kjoler er dog nøje udvalgt af vores erfarne hold af indkøbere efter strenge krav til kvaliteten. Alle kjoler er produceret i velvalgte tekstiler, der gør dem til en fornøjelse af bære. Find den kjole, der passer til lige nøjagtigt din aften og som vil sætte et stort smil på den modebevidste garderobe.

I vores udvalg af festkjoler kan du kun finde kjoler i højeste kvalitet. Her hos Skott Aalborg er vi glade for at kunne byde dig indenfor i et stort sortiment af tidens mode. Et sortiment af trendy dametøj, der henvender sig til den stilsikre kvinde, der ønsker den seneste mode til en rigtig god pris. Det er præcis, hvad du finder på 1. Sal.. Vælg mellem kjoler fra blandt andre Molly-Jo, Party Line, Frank Lyman, Vera Mont, Elinette og Meng i mange farver.